2 Kasım 2009 Pazartesi

Yaz Beklentisi: Yeni Linkin Park Albümü

Bugün iyice hissettiniz diye umuyorum: Kış geldi! Psikolojik araştırmalar diyor ki kış gelince gerçekten de depresif duygularımız kabarıyor. En lakayıt tabirle, kışın beynimiz depresif moda geçiyor. Bu sadece beynin işi mi? Havanın soğumasının ve erken kararmasının, okulların açılıyor olması beyindeki değişimleri ne yönde etkiliyor? Son dönem psikologların en favori merakların bunlar.

Biz de girdik depresyona. Ama bizim kışın depresyonumuzun başlıca nedeni çıkan albüm sayısında gözle görülür bir şekilde azalma olması. Hala ayakta durabiliyorsak bunda yaza albüm hazırlayanların haberlerinin gelmesinin büyük etkisi var. 2010 yazı için albüm hazırlayanlar arasında ilk gözüme çarpan Linkin Park oldu.


Linkin Park lise yıllarınıza gelmişse, ilk çıktığı zamanlar pek seviyor olduğunuzu ama şimdilerde epey uzaklaştığınızı bilir gibiyim. Onlar da eskisi kadar iyi iş çıkaramaz hale geldiler biraz. Biraz da güne ayak uyduramadılar ve hep ilk yaptıkları gibi işler yapıp aynı başarıyı elde etmek istediler ve olmadı. Olması da mümkün değil zaten. Ama bu sefer solist Chester Bennington iyi iş çıkaracaklarından emin. Çünkü albüm için düzinelerce şarkı hazırlamış ve aralarından en azından birinin tutacağını düşünüyor olması normal. Bu albümle gelen şöyle bir güzellik daha var: Rick Rubin, bu albüm için yeniden yapımcı koltuğuna oturuyor. Bugüne kadar Beastie Boys, Johnny Cash, Red Hot Chili Peppers, AC/DC, The Mars Volta, Metallica, Slayer gibi birçok grupla çalışan Rubin, Linkin Park'ın 2007 yılında çıkardıkları son albümü Minutes to Midnight için de yapımcılık yapmış ve albümün birçok ülkede listebaşı olmasında büyük rol oynamıştı. 

Linkin Park albümü Haziran gibi çıkarmayı düşünüyor. Bu albüm umut vadediyor, bizden söylemesi.

Bir grup insan da yaz gelince depresif oluyormuş. Öyle olduğunuza inanıyorsanız bu haberi dikkate almayın. Ya da Linkin Park-sever iseniz alabilirsiniz, izin veriyorum.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Ö.F.K. on 5/11/09 11:45 ÖS dedi ki...

bu adamlardan umut vaat eden bir şeyler beklemek bence hata olur. kapasiteleri müsait değil ! bir dredg değiller ki bu adamlar :) yaratıcılıkları ve müzik kabiliyetleri sınırlı. 3 albümlerinden bu sonucu çıkarmak abes kaçmaz. zaten her albümde kendilerini tekrar ediyorlar. farklı olmaya çalışsalara bile bir yere kadar gidebiliyorlar. minutes to midnight'da bunun en açık göstergesi. hatırlıyorum mtm öncesinde de üsttekine benzer açıklamalar yapmışlardı. ama mtm'de fos çıktı ya da artık LP beni tatmin etmiyor.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa