2 Temmuz 2010 Cuma

David Fincher, Facebook, Trent Reznor Aynı Cümlede

Dost/düşman?



Sosyal ağların gündelik hayatımızdaki etkileri üzerine kurulmuş bir yığın cümleye yenilerini eklemek ne kadar fonksiyonel olur bilinmez ancak haberler harika: David Fincher yönetmenliğinde, Facebook'un kuruluşunu ve takip eden süreci konu edinecek 'The Social Network' filminde duyacaklarınız Trent Reznor'a emanet.

Hatırlanacağı gibi David Fincher'ın Se7en, The Game, Panic Room, Fight Club ve Zodiac gibi yoğun atmosferli/özgün işleri kendisini çoktan bulunmaz hint kumaşı civarlarına taşımıştı. David Fincher'ın zaten halihazırda popüler mevzular hakkında kendi deyişini ve zihnindeki atmosferi rahatlıkla beyazperdeyeye yansıtabilmesinin (üslup da diyorlar bu duruma bir yandan) ve saldırganlığının akla Trent Reznor'u getirdiği söylenebilir.

Geçen yılın turnelerle dolu yorgunluğundan sonra bu yılı yeni projesi How To Destroy Angels, NIN kayıtları ve deneyselliğe ayıracağını farklı yerlerde birkaç kere dile getiren Trent Reznor, David Fincher'ın teklifine başta kuşkuyla yaklaşsa da senaryoyu okuduktan sonra mevzunun uzağında kalamayacağını fark etmiş.

Aylar süren çalışmaların sonunda, an itibariyle film için ortaya çıkarılan işler temizleniyor, eleniyor ve kullanıma hazır hale geliyor. Reznor filmin ''çok iyi'' ve ''karanlık'' olduğunu belirtiyor, genellikle tarikatına seslendiği NIN resmi websitesinde.

Bu birliktelik beni çok mutlu etti; gizleme ihtiyacı hissetmiyorum.

Fragman:


Filmin görselinin serbest çağrışımı:

Share This
Subscribe Here

1 yorum:

berhan on 2/7/10 1:37 ÖS dedi ki...

umarım "düşman" fikrini sağlam bir temel üzerine oturtmuşlardır. yansıttıkları gibi zuckenberg'in hayatının film yapılması ise mevzu, erken gibi geliyor bana.

ayrıca özel bir çaba harcanmadan "facebook filmi" olarak anılacak olması da iyi bir gişe getirir herhalde.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa