15 Temmuz 2010 Perşembe

Sansüre Karşı Yürüyüş Bu Cumartesi


 Sesimizi yükseltmenin zamanı geldi...   




Yeni nesilin oyuncağı internetle haşır neşir olan bütün Türklerin farkında olduğu üzere ülkemizde yoğun bir şekilde pek çok websitesine sansür uygulanıyor. Yıllardır bundan muzdarip olan meşhur site Youtube'a her geçen gün yeni bir site ekleniyor.


Geçtiğimiz haftalarda Telekomünikasyon İletişim Başkanlığı'nın Youtube'a ait olduğu kabul edilen, dönüşümlü olarak başka Google hizmetleri için de kullanılan IP'lere erişim yasağı koyması, üzerine de Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım'ın Google'ın vergi ödememesi konusunda yaptığı açıklamalar ve "Bu ülkeyi Google mı yönetecek?" çıkışı bu gelişmelere tuz biber ekti. İnternet üzerinde yer alan pek çok oluşum bu konuda bir araya gelerek ortak bir eylem planı üzerine anlaştı ve 17 Temmuz Cumartesi saat 17.00'de Taksim'de bir yürüyüş yapılmasına karar verildi.

Avaz Avaz olarak, sansüre karşı oluşturulmaya çalışılan farkındalığa destek veriyor ve bu konuda sessiz kalınmamasını bütün herkese öneriyoruz. Avaz Avaz ekibi olarak 17 Temmuz'da Taksim'de olacağız. Sizi de bekliyoruz.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa