21 Temmuz 2010 Çarşamba

Yeni Albüm: Blonde Redhead

Penny Sparkle isimli albüm 13 Eylül'de çıkacak.





İtalyan ikizler Simone ve Amedeo Pace ve japon Kazu Makino grubu Blonde Redhead, 3 yıl aradan sonra yeni albümle geri dönüyor. 

Misery is Butterfly ile şimdiye kadarki kariyerlerinin zirvesini yapan, sonraki ve son albümleri 23 ile müziklerini dream pop'a daha da yaklaştırarak farklı bir müzike karşımıza çıkmıştı Blonde Redhead. Bu albümlerinde nasıl bir müzik yapacakları yine pek bilinmiyor, zira ne yapacaklarını önceden kestirebilmek mümkün değil. Zaten Kazu albüm hakkında yaptığı açıklamada aşk dolu sevimli iç dünyasını anlatmaktan başka bir şey yapmamış zaten:

"I fell in love with the music like falling for someone you've known for a long time. It was dreamy and sometimes was very stormy. At times I felt like a shepherd who was trying to herd five stallions into a yard (unsuccessfully). I felt like I was a link to everyone. I remained still and the others were constantly moving around it. I am not sure what Penny Sparkle is but I hope I offered to them as much as they offered me. I know that we have never made a record this way and if I could go back in time, I would do it exactly the same way again." 

Penny Sparkle 13 Eylül sonrasında konuşuyor oluruz buralarda. Albümden bir şarkı internet üzerinden yayınlandı. Aşağıdan dinleyebileceğiniz Here Sometimes isimli şarkının Blonde Redhead üyelerinin biraz daha 23 kafasında olduğunu işaret ediyor.



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa