15 Mart 2012 Perşembe

Esas Oğlan: Brandon Flowers

Bıyık O'na çok yakışıyor...

Fakir Ama Gururlu: "The Bilmem Neler" (The Vines, The Hives, The White Stripes) furyasının ortalığı kasıp kavurduğu dönemde New Order'a göndermeli grubu The Killers ile gündemimize düştü Brandon Flowers. Yıl 2004'tü o zamanlar ve ağzı süt kokan, bebek yüzlü bu gencimiz şımarık, yer yer "poser", hafif de şapşal halleriyle elbette gönüllere hızlı bir giriş yapmakta zorlanmadı. Hot Fuss'ın birbiri ardına patlayan hitleriyle bundan sonra ne olacak merakını uyandırmakta da gecikmedi. Şöyle ki:


Biz Sevişiyoruz: Takvimler 2005'e tekabül ettiğinde ise Brandon Flowers'ın prodüksiyon harikası jest ve mimiklerinin işe yaradığını cümle alem tecrübe etmiş olduk. Zira 2005'te NME tarfından "Best Dressed" ve "Sexiest Man" sıfatlarına layık görüldü. İşte o gün Brandon Flowers için bebek suratlı, sevimli genç imajının ve tavrının rafa kalktığı gündü. Keza Sam's Town dönemiyle beraber bıyıklı, kendinden emin ve cool niteliklerinin yürürlüğe girdiği zamanlar da başlamış oldu. Day & Age ile de pekişti.

Bitmesin Bu Rüya: 2010 senesinde solo kariyer dolaylarında Flamingo ile test sürüşü yapan Brandon Flowers alnının akıyla bu işi de tecrübe etmiş oldu. İngiliz tandanslı Amerikalı sanatçıya gelen eleştirilen olumlu olmakla birlikte listelerin ilk 10'una girmesini tesciller minvaldeydi. Stil sahibi, mormon, 3 çocuk babası güzel insan Brandon Flowers'ı ilerleyen günlerde yeni The Killers albümüyle kucaklayacağız. O güne dek albümü heyecanla beklemekte ise bir sakınca görmüyoruz.

  
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa