3 Mart 2012 Cumartesi

Yeni Albüm: Soko - I Thought I Was An Alien

  
İlk aşkını unutamadı

Daha önce tanışmamış olabilirsiniz. Stephanie Sokolonski, sahne adıyla Soko. 2007 yılında yayınladığı I'll Kill Her adlı parçası kalbi kırık birçok kız tarafından paylaşılan Fransız oyuncu. İlk EPsi Not Sokute'dan yayınlanan bu parça Soko'nun şarkıcılık kariyerine güzel bir başlangıç olmuştu. Başarılı çıkışının ardından Cee Lo Green parçayı yeniden yorumlamış ve aynı isimle yayınlamıştı.





Soko'nun belirli bir orkestrası ya da konser düzeni yok. Konserlerinde onu bazen birkaç müzisyen arkadaşıyla eğlenirken bazen de sadece gitarıyla görebiliyoruz. 16 yaşında evini terk eden ve oyunculuk  hayatına atılan kızımız öyle biri ki sadece sıkıldığı için okulunu bırakabiliyor. Bu sıkılganlığı 2009 yılında müzik kariyerine de yansımıştı. Müziği bırakıp sadece oyunculukla ilgileneceğini açıkladıktan sonra kararı değişti. Yeni albümü I Tought I Was An Alien yayınlandı.

Albümdeki şarkıların isimlerine bakıldığında ne ile karşı karşıya olduğumuz çok açık. Yine kendine acıyan  birçok insanın paylaşıp 'Bu şarkı beni anlatıyor!' diyeceği bir hikaye. İz bırakan bir ilk aşkın ardından yeni bir heyecan gelir. I Just Want To Make It New With You. Daha önce I'll Kill Her ile tehditler savuran Soko yer değiştirmiştir. İncinmek üzere olan kendisidir. Threat Your Woman Right. İşler çığırından çıkar. Don't You Touch Me. Ve kaçınılmaz son, eski aşka özlem başlar.

Geçtiğimiz yıl kliplenen First Love Never Die, basit ve net sözleriyle oldukça açıklayıcı. İlk aşkını unutamayanlar için geliyor.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa