9 Mart 2012 Cuma

Oradaydık: Adele DVD Gösterimi

Royal Albert Hall dün Ghetto'ya taşındı

Dün akşam, Adele DVD gösterimi için Ghetto'daydık. En yoğun aksanı ve Royal Albert Hall konserindeki eşsiz performansıyla Adele, parçaların hiç bilmediğimiz hikayeleri ve tadına damağımızda kalan canlı performanslarla bir benzerini dört gözle beklediğimiz perşembelerden oldu dün.

  • Etkinliğin başlangıcında çok kalabalık olmayacağımızı düşünürken, salon bir anda doluverdi. İlk biraları Adele'in birleştirici gücüne içtik.
  • DVD  gösterimi bir yana, Gaye Biçer, Melis Danişmend, Ceren Akyıldız ve Sibel Gürsoy birer Adele parçası yorumluyor oluşu etkinliğin odağındaydı. Ne var ki gecenin ilk performansı Hayal Köseoğlu oldu. Etkinliğin duyurularında adını görmemiş olduğumuz bu genç hanım kişi, ya da dün gece kendisinden bahsettiğimiz şekliyle "dizilerdeki kız" meğer şarkı söylüyormuş. Üstelik pek de güzel söylüyormuş. Beklenmedik ama oldukça keyifli bir başlangıç olduğunu söylemek zorundayız.
  • Melis Danişmend her zamanki gibi müthişti; Ceren Akyıldız ve Sibel Gürsoy'u güçlü seslerini pür dikkat dinledik ama gecenin şoku kesinlikle Gaye Biçer oldu. Henüz kendisiyle tanışmamış olabilirsiniz ama kesinlikle daha fazla ertelemeyin.
  • Vera için neler hissettiğimizi biliyorsunuz. Uzun zamandır gözlerimiz üzerlerinde ve albümlerinin yayınlanacağı tarihi dört gözle bekliyoruz. Kendileri, dün, Set Fire To The Rain'i seslendirmelerinin yanı sıra, üstlendikleri orkestra göreviyle gece boyunca sahnedeydi. Söyleyecek çok fazla şey yok; canavar gibi söylediler, canavar gibi çaldılar! 
  • Etkinliğin aslında bir DVD gösterimi olduğu doğru ama gece sonunda hemen herkesin aklında aynı şey vardı: Keşke daha fazla canlı performans olsaydı! Adele ve şakaları pek keyifli olsa da, canlı performansların tadı damağımızda kaldı, birer şarkıyla yetinmek az geldi. Belki bir dahakine...


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa