9 Mayıs 2012 Çarşamba

Dev Kedi: Kristen Stewart

Önyargılarınızı atın...

Munis.. Tatlı..: Melodisiyle aklımızdan çıkmayan çocukluğumuzun filmlerinden Jumanji'nin uzay versiyonu Zathura'yı izlerken yaramaz çocukların ablası olarak karşımıza çıktı. Filmin ilerleyen dakikalarında donduğu için üzüldüğümüz güzel kızdı önceleri bizim için.

Kedi Canını Senin: Ardı ardına Jumper, Into the Wild gibi meşhur olmuş filmlerin yan rollerinde oynamaya başladı. 2008 yılında ise hayatının teklifini aldı ve kitlelerce insan tarafın en nefret edilen film serisi Twilight'ın içinde kendini buldu. Bazıları için filmi gizli gizli izleme sebebiydi.

Bu Konuda Seni İkna Edeceğim: Bu sene onu Pamuk Prenses olarak izleyeceğiz ve eminiz ki The Runaways ve On the Road gibi filmlerde boy göstermeye başladıkça gözünüz onu Bella Swan'dan farklı görmeye başlayacak. Ve Twilight serisinin bitmesiyle beraber etrafınızdaki  aşırı derecede Twilight sevicileri azaldıkça onu siz de sevmeye başlayacaksınız. Etrafınızda çok fazla Twilight muhabbeti dönüyorsa da size üzülüyoruz ve nefretinizi anlayabiliyoruz.




Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa