15 Haziran 2012 Cuma

Yeni Albüm: Green Day - Uno


 Azıcık ucundan


Green Day yakında yayınlayacakları albümleri Uno için bir tanıtım videosu hazırladı. Geçtiğimiz aylarda sırayla UnoDos ve Tre adında üç yeni albüm çıkaracaklarını duyuran Green Day'in albüm yayın tarihleri de açıklandı.

Üç aşamalı albüm serisinden Uno 25 Eylül'de bizlerle olacak. Dos 13 Kasım'da görücüye çıkarken Tre 14 Ocak tarihini bekliyor olacak. Bütün bu albümler ön sipariş için grubun resmi internet sitesinde hazır bulunmakta.

Adeta mini bir Avrupa Turnesi tadında Fransa, İtalya ve Almanya'da konser verecek olan grubun American Idiot Müzikali de İngiltere'de yıl sonuna doğru sahnede olacak.

American Idiot ile listelere sıkı dönüş yapan, o günün gençlerini ve ergenlerini Boulevard of Broken Dreams ile 'I walk alone, I walk alone' diye söyleten Green Day, bu albümden 5 sene sonra yayınladığı 21st Century Breakdown'la hayal kırıklığı yaşamış ardından da Awesome As Fuck isimli konser kayıt albümünü yayınlamıştı. Uno Dos Tre triolojisi ile nasıl bir dönüş yapacakları merak konusu. İşte Uno için hazırlanan video:

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa