14 Haziran 2012 Perşembe

Sorumlu Hissetmek: FBI & Metallica

  Morgan Harrington için

Morgan Harrington, Metallica'nın Ekim 2009 tarihli Charlottesville konserinin ardından kaybolan 20 yaşındaki üniversite öğrencisi. Genç kızın cesedinin kalıntıları üç ay sonra konser alanının 10 mil uzağında bulunmuş fakat katiline günümüze kadar ulaşılamamıştı.



Grubun frontman'i James Hetfield, Harrington'ın katilinin bulunması için FBI ile ortak bir video hazırladı. Video hem Youtube hem de FBI resmi sitesi üzerinden yayınlandı. Yerel polis katili bulana 100.000 dolar ödül koyarken, Metallica ödülü 500.000 dolara çıkararak bu cinayetin aydınlanması için ne kadar hassas olduklarını gösterdi.

Videoda, en ufak bir ayrıntıyı hatırlayanların bile bilgilerini FBI ile paylaşmasının çok önemli olduğunu dile getiren Hetfield, bir baba olarak bu olayı kişisel de algılamış görünüyor. Cinayetin ardından kendileri ile sürekli ilgilendiğini ve iletişim halinde olduğunu söyleyen maktülün annesi Gil Harrington, grubun bu olaya duruşundan oldukça memnun olduklarını da ekliyor. Hetfield özellikle Morgan Harrington'ın babasına oldukça destek olmuş ve moral vermeye çalışmış.

James Hetfield'in FBI ile ortak çalışması işte aşağıda. Umarız katil bir an evvel bulunur.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa