14 Kasım 2012 Çarşamba

Dev Kedi: Carey Mulligan

Yeni nesil Audrey Hepburn...
Munis... Tatlı...: Carey Mulligan 2005 yılında Pride & Prejudice'teki performansıyla büyük yapımlara göz kırpmaya başlamıştı. Ancak kalplerimizi orta yerinden vuruşu 2010'da vizyona giren An Education'a isabet ediyor. An Education'daki zerafetiyle ekranların 'yeni Audrey Hepburn'ü tadında okkalı söylemleri ardına alan genç oyuncu, geniş bir kitlenin merakını tabii ki çekmeyi başardı. "I feel old, but not very wise" diyen diline, haline, tavrına tav olmak da farz oldu. Oscar ve Altın Küre adaylığı da peşi sıra geldi tabii.


Kedi Canını Senin: Mulligan, An Education'ın akabinde hızını kesmeden yoluna devam etti. Never Let Me Go'daki performansıyla hayranlarına hayran kattı. Drive'da Ryan Gossling'le birlikte performans sergiledi. Shame'de Michael Fassbender'in karşısına geçti. Anlayacağınız ard arda sergilediği roller isabetli yapımcıların ve isabetli yönetmenlerin ellerinden öpüyordu. Giyimine kuşamına özen gösteren 1985 doğumlu minyon kızımız, kısa saçlı karizmatik kadınlar ekolüne dahil olmakta gecikmediğinden kelli tarzından da söz ettirir oldu. Marcus Mumford'la (Mumford and Sons) geçtiğimiz Nisan'da evlendiğini de belirtmeden geçemeyeceğim.

Bu Konuda Seni İkna Edeceğim: "Durmak yok yola devam!" kıvamında seyreden şirinlik abidesi Carey Mulligan, az zamana kallavi yapımlar sıkıştırarak sinema camiasını çoktan ikna etmişe benziyor. Keza kendisini önümüzdeki aylarda bir Coen kardeşler yapımı olan Inside Llewyn Davis'te, Robert Pattinson eşliğindeki Hold on to Me'de ve F. Scott Fitzgerald romanından uyarlama olan The Great Gatsby'de izleyeceğiz. Leonardo DiCaprio'nun da başrol aldığı The Great Gatsby'nin iştah kabartan "trailer"ıyla şimdilik yetiniyor ve beklemede kalıyoruz.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa