1 Kasım 2012 Perşembe

Dev Kedi: Jennifer Lawrence

Seksi, yetenekli ve bir süre daha buralarda

Munis... Tatlı... : Yapmak istediği şeyi bulma yolunda amigoluk, softball ve modellik gibi birçok alanda kendisini deneyen Jennifer Lawrence, hiçbir oyunculuk eğitimi almamasına rağmen 14 yaşında keşfediliyor. Televizyonda oynadığı küçük birkaç rol zamanla yerini sinemadaki yan rollere bırakınca "genç yetenek" olma macerası da başlıyor. Kendisinin 1990 doğumlu olduğunu kabullenmek için ise biraz zamana ihtiyacımız var.

Kedi Canını Senin: 2010 yılında Sundance Film Festival'da En İyi Film ödülünü kazanan Winter's Bone'da üstlendiği başrol ile eleştirmenlerin dikkatini üzerine çekmeyi başarıyor. The Beaver ve Like Crazy gibi yapımlardan sonra ise X-Men: First Class serisinde Raven/Mystique olarak James McAvoy ve Michael Fassbender'ın yanında arz-ı endam eyleyerek oyunculuk kariyerindeki en sağlam adımı atmış oldu. Suzanne Collins'in ortalığı kasıp kavuran serisi The Hunger Games'in sinema uyarlaması ile ise uluslararası izleyiciye kendisini tam anlamıyla tanıttı.

Bu Konuda Seni İkna Edeceğim: "Korku filmlerinde öldürülen sarışın kız"dan fazlası olduğunu kanıtlayan Lawrence'ı önümüzdeki yıllarda sık sık göreceğimiz aşikar: X-Men ve The Hunger Games serilerinin devam filmlerinde oyuncu kadrosuna dahil. "O zamana kadar bekleyemem" diyorsanız kendisini Türkiye'de 4 Ocak'ta gösterime girecek olan Silver Linings Playbook'ta izleyebilirsiniz:

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa