11 Kasım 2012 Pazar

Esas Oğlan: Seth Rogen

 Kaslı erkekleri çekici bulmayanlar buraya..


Fakir Ama Gururlu: Kanada'dan Las Vegas'a taşınmak sektörde farz olduğundan Seth Rogen işe bunu gerçekleştirmekle başladı. Küçük kulüplerde stand up yaparak geçinirken, sinema dünyasına hiç de komik olmayan bir filmle giriş yaptı. Şaşırtıcı ama gerçek, Donnie Darko.



Biz sevişiyoruz : En büyük yeteneğinin metin yazarlığı olması onu hızlıca büyük kadroların arasına soktu. Bir SNL bir The Simpsons tayfası kolay kolay insan almıyor tabii. Da Ali G Show ile başladığı yazarlık kariyeri Superbad gibi bir filmi doğurdu. Filmin prodüktörlüğünü de üstlendi. Seth Rogen'ın oyuncu olarak ayakta durduğu film ise 2007 yapımı Knocked Up idi. Katherine Heigl ile birlikte rol aldı. Ardından 2008'de çok başka ve tehlikeli isimli fakat oldukça sevimli filmi ile karşımıza çıktı: Zack And Miri Make A Porno. Elizabeth Banks'le çok yakıştılar ve bu kilolu adam gözümüze artık daha çekici gelmeye başladı.

Bitmesin Bu Rüya : Artık takip etmeye zorlandığımız kadar çok yapımda yazarlık yapan ve prodüktörlüğünü de bileğinin hakkıyla üstlenen Rogen, seslendirme dalında da aranan isimlerden oldu. Animasyonlarda ve fantastik filmlerde onun sesine aşinayız. Kung Fu Panda ve The Spiderwick Chronicles isimleri hafızanızı tazelemek için birer ipucu. En son 2011 yapımı Take This Waltz'de ve 2012 yapımı For A Good Time, Cal... ile perdeye dönen Seth Rogen'ı önümüzdeki ay Barbra Streisand'ın oğlu olarak göreceğiz. Filmin adı The Guilt Trip, trailer'ı ise şurada:


Share This
Subscribe Here

2 yorum:

kemgoz on 13/11/12 1:39 ÖÖ dedi ki...

freaks and geeks'ten neden bahsedilmemiş :(

Elif on 15/11/12 7:41 ÖS dedi ki...

freaks and geeks!

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa