20 Nisan 2014 Pazar

Featuring: Jessie Ware

İngiliz dayanışması

"Hisli pop"un son yıllardaki en başarılı ismi Jessie Ware, hem soul ve R&B'ye yatkın sesi hem de electronic ve garage'a eğilimli duruşuyla farklı tarzlardaki sanatçı ve prodüktörlerin gözdelerinden. Kendisi kimlere misafir olup mükemmel sesini konuşturmuş bir bakalım. 

Settle albümü ile ortalığı yıkan Lawrence kardeşler, albümün en bomba şarkılarından birini Jessie Ware'a emanet ediyor ve sonuç: Yerimizde durmakta güçlük çekiyoruz.



Jessie Ware, İngiliz prodüktör Julio Bashmore'un hem klibiyle hem de beat'iyle baş döndüren Peppermint adlı eserine konuk oluyor ve İngiliz house/garage ekolünün favorilerinden biri olduğunu bir kez daha gösteriyor.

            

Çağdaş R&B'nin günümüzdeki en sağlam temsilcilerinden Miguel, zaten mükemmel olan Adorn'u okyanusun diğer ucundaki Jessie Ware ile bir adım daha öteye taşıyor.

           

Şu sıralar yeni albüm haberini almayı umduğumuz SBTRKT de Jessie'nin sesinden vazgeçemeyenlerden.


"Artık Türkiye'ye gelsin!" diye kudurduğumuz bir diğer İngiliz güzeli Katy B, bu Aaliyah güzellemesinde çağdaşı Jessie'nin elinden tutuyor ve hüznü ve dans isteğini aynı anda yaşatan bir şahesere imza atıyor.



İngiliz prodüktörlerin Jessie Ware aşkından bahsetmiştik, değil mi? Kendisi bu sefer bizi şaşırtıp daha agresif bir vokalle dans pistini ele geçirmeye geliyor.   


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa