21 Kasım 2009 Cumartesi

Avaz'ımız Çıktı: Özel Sayı



Avaz Avaz'ın sosyalleşmesinin kaçınılmaz olduğunu fark ettiğimiz 2009 yazı, müziğin varlığını ve ''seri üretimi''ni sorguladığımız bir zaman dilimiydi: 21. yüzyıldaki müzik tüketimi abartısız bir okumayla Endüstri Devrimi'ne eşlik eden ''meta'' patlamasını andırıyordu. Müziği nasıl tükettiğimizi merak ettik; etrafında nasıl birleştiğimizi, kulaklarımızı neyle doldurduğumuzu, müziğin yanına neleri yerleştirdiğimizi, müziği hangi etiketlerle satın almayı tercih ettiğimizi.

Avaz Avaz'ın 2009 yazında dert edindiği bir mevzunun -müzik tüketiminin- enine boyuna tartışıldığı, evrildiği, soyutluğun güzelim ferahlığından somutluğun kesin sınırlarına dahil olduğu bir sürecin meyvesi karşınızda.

Parti esnasında, dans ederken ya da -miş gibi yaparken yalnız değilsiniz. Biz daha çok, parti sonrasındaki efkarınıza ve ani farkındalıklarınıza eşlik etmek istedik, hepsi bu.

* Harika tasarımıyla düşünceleri netleştirmemize olanak sağlayan Özgün Kılıç ve çizgileriyle hayal ettiklerimizi somutlaştıran Ethem Onur Bilgiç'e sonsuz teşekkürlerimizle: Avaz sizi seviyor.


Avaz Avaz Parti Özel:

http://www.mediafire.com/file/xznatymyjdw/avazavaz_parti.pdf
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

berhan on 21/11/09 2:15 ÖS dedi ki...

oh be nihayet.
harika kapak, harika sunuş...
içeriğin harikalığıyla karşılaşmak için de sadece bi kaç dakika kalmasının mutluluğu...

Merve Nur Gülbudak on 24/11/09 8:41 ÖÖ dedi ki...

sonunda efem sonunda...

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa