14 Kasım 2009 Cumartesi

Ham: Jeffree Star




Bu haftaki ‘Ham’, 24 yaşında, elektronik müzik yapan, kusursuz mertebesinde makyajı ile göz dolduran, pembe kaşlı, -Aman tanrım! Pembe bir köpeği bile var.- yüksek topluklu, mini etekli bir transseksüel, Jefree Star!

Başlıyoruz…

“Gerçek mutluluğu bulmanın tek yolu, tamamen açık olarak tehlikeye girmenizdir. Tabi ki herkes tanrıyı oynamak ister! Ama benim için, bu tam-zamanlı bir iş.”

Bu dediğinden de anlaşılacağı üzere kendisi ‘ÇOK’ iddialı.

Star, sadece elektronik müzik yapmıyor, aynı zamanda söz yazarı –ki şarkı sözleri ayrı bir inceleme alanı- , makyöz, moda tasarımcısı ve model. Çok yönlü kişilik… Paris Hilton gibi ünlülerin makyajını yapmışlığı var, yani adını sadece müzik endüstrisinde duyurmuş bir insandan daha fazlası ile karşı karşıyayız aslında.



Jeffree Star, "Queen Of The İnternet" ya da "Queen Of The Beautifuls" diye anılıyor bir çok yerde cinsel tercihlerinden ötürü. “Ben erkek değilim; ben kadın değilim; vitrinlerde gördüğünüz cansız mankenler gibiyim” diyor bir de.

Evet sözlerine yer veriyorum; çünkü Star’ın sözleri çok sansasyonel ve başarılı. Onu, ondan anlatmak daha iyi olur gibi bu yüzden. Konuş Jeffree, kim tutar seni!

İşte Jeffree’nin kopma noktası! Jeffree Star, nasıl ‘Jeffree Star’ oldu? Oh-la-la! Cevap: Mspace! O bir Myspace ünlüsü! Şu anda arkadaş sayısı 1.046.888 olan bir insandan sözediyoruz! Myspace kurucularından Tom insanına rica ediyor: ‘Şarkılarımı insanlara dinletmek için lütfen sayfamı sanatçı sayfası yap.’ Beraberinde, Peaches, Cyndi Lauper gibi isimlerle turneye çıkıyor falan falan…

Bir haberini de verelim bari;

22 Eylül 2009’da, yani daha çok yeni olan ilk gerçek anlamda albümü ‘Beauty Killer’ çıktı. Myspace’deki sayfasındaki teşekkür yazısından bir kesit:

''Last but not least, thank you to everyone I've ever met. Ex-friends, enemies, lovers: you've all taught me something and let me experience life. It allowed me to continue to grow as a person. I'm grateful for every second and I wouldn't change the past even if I could. “People have to really suffer before they can risk doing what they love.” ''



Eklemeden geçemeyeceğim ki, ‘Prisoner’ adlı single’ı 2 Mayıs’ta albumden önce çıktı ve 1 hafta içinde çoktan 2 milyondan fazla insan dinledi bu şarkıyı…

Daha fazla uzatmadan şunları söylemek istiyorum, bu adamı sevin ya da sevmeyin, illa ki yolunuz bu adamdan geçiyor. Müziğini sevmesen, makyajını seviyorsun; sözlerini sevmesen, farklılığına hayran kalıyorsun. İşte tam da bu yüzden farklı kimliği, farklı duruşu ve her şeyiyle birçok insanı peşinden koşturuyor, bu bir realite. Gelecek pembe olacak deyip, beni gittikçe tedirgin eden bu insandan şimdilik bu kadar.

Siz, illa daha fazlası diyorsanız Myspace’deki sayfasını ziyaret edebilirsiniz. Aman dikkat baş ağrısı yapabilir. Yine dediği gibi, güneş gözlüğü takın. Girdiğiniz sayfa pembe olacak.

http://www.myspace.com/jeffreestar
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Büşra Mutlu on 15/11/09 4:02 ÖS dedi ki...

kesinlikle fazlasıyla nevi şahsına münhasır bi arkadaş :)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa