5 Kasım 2011 Cumartesi

Dev Kedi: Emma Watson

Bazen yalnızca zaman yeterli ;

Tatlı... Munis... : Bundan tam 10 sene önce kabarık saçları ve kocaman gülümsemesiyle Harry Potter hayranlarının hayatına girdiğinde kendisinin adını yıllar sonra da telaffuz edeceğimizi biliyorduk. Yine de "Üçlünün en çok parlayanı kim olur?" sorusunun cevabı hep Harry'di.

Kedi Canını Senin : Emma Watson "Kedi canını" dedirtme hususunda pek çoklarından daha şanslıydı denebilir. Tek yapması gereken yılların geçmesini beklerken kendine has bir moda anlayışı geliştirmek oldu. Sene 2008'e geldiğinde o artık yalnızca Hermione değil kırmızı halıların en çok incelenen genç isimlerindendi. 

Bu Konuda Seni İkna Edeceğim: Emma Watson'ın gerçek bir ikona dönüşme yolundaki en büyük açılımı kendisini Burberry'nin yüzü olarak görüşümüzdü. Olmak istediği karakterin sınırlarını çizmeyi başarır başarmaz imajıyla birebir uyuşan bir markanın yüzü olarak yaratımının altını olabilecek en kalın çizgilerle çizmiş oldu. Bir süredir kafamızı çevirdiğimiz her yerde; keskin, berrak, gerçek ve alabildiğine İngiliz imajıyla:


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa