2 Kasım 2011 Çarşamba

Esas Oğlan: Justin Timberlake

Enerjik, haylaz, deli dolu   


Fakir Ama Gururlu: Dönem, boy-band dönemi. Kimler yok ki? Back Street Boys, New Kids On The Rock, 'N Sync ve daha nicesi.  Sırf yaptıkları müzikle değil, bazıları yakışıklılıklarıyla da adından söz ettiriyor. Mesela 'N Sync'nin solistini çok beğeniyoruz ama seviyoruz diyebilmemiz için henüz çok erken.

Biz Sevişiyoruz: Artık eminiz, çok seviyoruz. İsmi Justin Timberlake. Enerjik, haylaz, deli dolu. Onu durmak mümkün değil. Önce Justified ile solo kariyerine başladı, başlar başlamaz da 6 Grammy ve 4 Emmy kazandı. Yetmedi sinemaya da bulaştı.  Çıkardığı albümlerden daha fazla filmde oynadı.  Özellikle The Social Network ile yakın zamanda sinemada da ödüller kazanacağının sinyalini verdi, Friends With Benefits'te Mila Kunis ile muazzam bir ikili oldu. Kalbimizi çaldı, rüyalarımıza girdi.

Bitmesin Bu Rüya: Son filmi In Time şu an vizyonda, Justin Timberlake yanı başımızda. Ama tabii ki bununla yetinmek istemiyoruz. Daha çok film çeksin, yeni şarkılar yapsın, tekrar tekrar Saturday Night Live'e konuk olsun, rüyalarımız uzadıkça uzasın daha da güzelleşsin.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa