29 Kasım 2011 Salı

Esas Oğlan: Jack Davenport

Diğer bir fazla İngiliz



Fakir Ama Gururlu: Çok değil ama 10 yıl kadar önce dizilerde henüz cnbc-e ağırlığı azalmamışken Coupling'de tanıştık kendisiyle. "İngilizler komik dizi yapmış!" hayretiyle kalıplaşmış önyargıların kırıldığı dizide Steve rolündeki Davenport, tüm "İngiliz"liğiyle kendine hayran bırakıyordu Coupling izleyenlerini. İgiliz aksanına kurban olabileceklerin sayısı giderek artıyordu.

Biz  Sevişiyoruz: Sonra en tahmin etmediğimiz yerde, Karayip Korsanları'ında beliriverdi. Filmde giderek daha belirgin bir rol haline gelen Narrington karakteriyle kapağı Hollywood'a atmış oldu. Bunda ebeveynlerinin zamanın ünlü oyuncularından olmasının parmağı (annesi Maria Aitken, babası Nigel Davenport) olduğu söylense de o girdiği her işten alnının akıyla çıkıyordu. Kaldı ki hep iyi isimlerle iyi porjelerde oynamaya devam etti: Dermot Mulroney, Debra Messing ile The Wedding Date'de, Matt Damon, Gwyneth Paltrow ve Jude Law ile The talented Mr. Ripley'de ve sonra yine bir dizide, bol hayranlı FlashForward'da yer aldı.

Bu Rüya Bitmesin: Oynadığı dizilede daha fazla ön plana çıkma fırsatı bulan Davenport, yine bir diziyle oyunculuk hayatına devam ediyor: Smash, NBC'nin müzikal dizisi. Bir müzikal dizide oynayarak oyunculuğunu şekillendirmesi çok hoş ama doymayız biz dahasını da isteriz. Unutmadan, bu yıl bir de Snow Patrol klibinde, solistin rolünü çaldı, çok yakıştırdık. Bir de müzisyen yönü ortaya çıksa hiç fena olmaz, ne dersiniz?



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa