29 Kasım 2011 Salı

Oradaydık: Does It Offend You, Yeah?

Gücümüz yettiğince...

Bir şeyler ortaya çıkarmanın yanı sıra onları isimlendirmenin de önemli olduğu bir sektörde, bu işi iyi yapan gruplardan biri Does It Offend You, Yeah? cumartesi gecesi Ghetto'daydı. 2008 yılında yayınladıkları You Have No Idea What You're Getting Yourself Into'yla isimleri bir anda büyük gruplarla karşılaştırılan Elektro-Rock beşlisi, bu sene içerisinde çıkardıkları Don't Say We Didn't Warn You ile de yükselişlerine devam ettiler.




 2010 yılında da görmüş olmanın tecrübesiyle konserde başımıza gelecekleri bildiğimiz için konser başlangıcına kadar hareket gerektiren bütün eylemlerden kaçındık. Fakat bu sakinlik grubun solisti James Rushent'i sahnede görünceye kadardı. İlk albüm parçalarıyla yaptıkları giriş olağanüstüydü ve canlı performans grubu sıfatını sonuna kadar hak ediyorlardı. Sıra yeni albümden parçalara geldiğinde ise Ghetto bir anda Monkeys sesleri ile doldu.

Gecenin talihsizi ise grubun gitarcısı Matty Derham'dı. Ara ara elektronik ara ara ise çalacakları şarkıları karıştırmak gibi sıkıntılar yaşadı. Ama onu da böyle bir aksam ile uğraştığı için affettik.

Konserin en akılda kalıcı iki dakikası ise Attack of the 60 ft Lesbian Octopus'tu. Zıplamaktan ve dans etmekten nefes alamaz hale gelen kalabalıkla birlikte bu şarkının neden sadece iki dakika olduğunu bir kez daha anladık.

Konser bitiminde ise herkesin yüzünde yorgunluk vardı ki bu yorgunluk, after party'de dj'lik yapacak grup elemanlarından Dan Coop'un performansının tamamını izlettirmeyecek kadar fazlaydı. Kısa bir süre sonra içerideki kalabalığın çoğunun yaptığı gibi yorucu bir geceyi arkamızda bıraktık.

Bu geceyi arkamızda bırakırken de Ghetto'nun kapısı önünde rastladığımız grubun solisti James Rushent ile fotoğraf çekilmeyi de unutmadık.


Katkılarından dolayı Buse Özdelice'ye teşekkür ederiz.







Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa