2 Temmuz 2011 Cumartesi

Burn to Dance Festivali 2011


Tüm şehir aynı anda dans ederse! 
 
Give Me Everything Tonight, dans ettirmeye fazlasıyla meyilli Pitbull imzalı şarkı, son zamanlarda neredeyse her yerde. Özellikle Burn to Dance Festivali'nin reklam müziği ve reklamın da enerji içeceği üzerine olması, kanları kaynatmakla doğru orantılı da denebilir.




Dans tutkunlarının eğlenceye doyacağı Burn to Dance Festivali birbirinden ünlü DJ'ler ağırlıyor.

Aslında 19 Haziran'da Tiesto ile başlayan Burn to Dance serüveni Temmuz ayında hız kesmeden devam ediyor olacak. Ertelenen Jamiroquai konseri ise Burn to Dance Festivali kapsamında olmakla beraber daha önce de söylediğimiz gibi 6 Eylül'de Küçükçiftlik Parkı'nda gerçekleşecek.

2 Temmuz- Maçka Küçükçiftlik Parkı'nda Armin Van Buuren sahne alıyor olacak. Konseptin Godsketchin Urban Wave Partisi olduğu 2 Temmuz gecesinin amacı elektronik müziğe doymak!

Partide, Armin Van Buuren'e Türkiye'nin ünlü DJ'lerinden Bee Gee ve Nurettin Çolak eşlik edecek. Kalabalık DJ kadrosunun geceye en önemli sürprizi ise Trance DJ'lerinden Jochen Miller.



24 Temmuz- Parkorman'da Calvin Harris unutulmaz bir disco gecesine imza atıyor olacak. Future Disco tanımının yaratıcısı olan Calvin Harris, dans dünyasına 80'ler ve disco harmanı kendi özgü tavrıyla set-up'ın başında olacak.

Deyim yerindeyse gecenin sınırlarını zorlayacak bir İstanbul performansı bekliyor olacak dans tutkunlarını.

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa