6 Temmuz 2011 Çarşamba

Nihayet: Noel Gallagher'ın Yeni Albümü Geliyor

Noel, yüksekten uçma temalı kelime oyunlarınıza hazır.


Oasis'in yaklaşık iki yıl önce dağılmasından bu yana kardeşi Liam'a kıyasla epey sessiz kalan Noel Gallagher, bugün yaptığı basın toplantıyısla Noel Gallagher's High Flying Birds adlı yeni grubunu, iki yeni albümünün çıkış tarihlerini ve kendisine göre Oasis'in dağılışının nedenlerini açıkladı.

Grubun 10 şarkılık ilk albümünün çıkış tarihi 17 Ekim, Amorphous Androgynous (The Future Sound of London) ile birlikte çalışmalarının sonucu olan ikinci albümün tarihi ise 2012 olacak. Geçtiğimiz yıl Londra'da kaydedilen Noel Gallagher's High Flying Birds, Oasis hayranlarına hitap edecek ancak stadyum rock olmayan bir albüm olarak tanımlanıyor. İlk albümün ardından turneye çıkacaklarını söyleyen Noel, "Onlar benim şarkılarım, kendim yazdım." diyerek Liam Gallagher'ın grubu Beady Eye ile yorumlamaya pek yanaşmadığı Oasis şarkıları da çalacaklarını duyurdu.

Basın toplantısından hemen önce resmi internet sitesi, Twitter hesabı, Facebook sayfası ve YouTube kanalını aktifleştiren, ancak şimdiye kadar sadece toplantıdan fotoğraflar paylaşan Noel Gallagher'a kardeşi Liam'ın ilk tepkisi de nadiren kullandığı Twitter hesabı üzerinden geldi.
.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa