11 Temmuz 2011 Pazartesi

Festivallerde Sona Mı Geliniyor?

Glastonbury'nin organizatöründen açıklamalar



Her sene on binlerce katılımcısı ve headlinerlarıyla kendinden en çok söz ettiren festivallerden Glastonbury'nin arkasındaki isim Michael Eavis, festivaline en fazla 3-4 yıl ömür biçiyor.

Müzik dinleyicisinin artık festivallerden sıkıldığını söyleyen Eavis'e göre festival kültürü artık gidici. Festivallerin biteceğine inancı kısmi olarak ekonomik sebeplere dayanıyor olsa da insanların artık her şeyi gördükleri hissiyatının önemli bir faktör olduğuna işaret ediyor organizatör. Festival biletlerininhala satıyor olmasının sebebi çok büyük headlinerlar getiriyor olmasıymış, anlayacağınız festival ortamı artık pek de çekici bulunmuyor.



Türkiye'deki müzik dinleyicisi olarak benzer etkinliklere yeni yeni doyduğumuz düşünülürse sıranın bize gelmesine henüz daha var gibi. Yine de bir sonraki safhayı önceden görüp deneyimlemek isteyenler için gözlerini Glastonbury'nin üzerinden ayırmamak faydalı olabilir.
.
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

gürültü on 11/7/11 1:23 ÖS dedi ki...

biletleri bi sene önceden biten festivalin organizatörü böyle söylüyorsa, satamadıkları biletleri konsere bi hafta kala yarı fiyatına satan bizim şirketler napsın bilmiyorum ben.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa