23 Ekim 2009 Cuma

Michael Jackson'un Yeni Şarkısı Aslında Eskiymiş!


Sırlarla dolu ölümünün ardından Jackson'un hiçbir yerde yayınlanmamış bir şarkısının varlığı ortaya çıkmıştı ve hayranları bu şarkının yayınlanması için gün sayıyordu. Sonunda şarkı yayınlandı ama sürpriz: This Is It aslında eskiymiş!

This Is It'in asıl hikayesi şöyle. Ünlü şarkıcı ve söz yazarı Paul Anka ile Michael Jackson1983 yılında bu şarkıyı yazarlar. 1991 yılında ilk defa Sa-Fire lakaplı Porto Riko'lu sanatçı tarafından seslendirilen şarkının o zamanki adı I Never Heard'dür. Anka, şarkıyı albümüne koyma planları yaparken ikilinin arası bozulur ve Michael Jackson şarkının kayıt bantlarını yanına alıp mekandan ayrılır. Sonra Anka'ya gönderilir bu bantlar ama nafile, bu ayrıntıyı es geçen Jackson'un varisleri, şarkıyı yepyeni bir Michael Jackson şarkısı olarak duyurur. Şarkının yayınlanmasından birkaç saat sora da anka'nın açıklaması gelir.

Bu yeni versiyonda vokaller ve nakarat aynı olsa da yeni eklemeler var. Paul Anka, şarkının telif hakkının yüzde 50'si kendisine ait olduğu gerekçesiyle dava açmaya hazırlanıyor. 



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa