14 Ağustos 2010 Cumartesi

GNR'nin Orjinal Kadrosu Birarada, Sanal Da Olsa




DJ'lerin maharetleri elleri


Her ne kadar orjinal Guns N' Roses kadrosunun bir araya gelmesi güzel bir hayalse de bunun gerçekleşme ihtimalinin epey düşük bir ihtimal olduğunun herkes farkındadır sanıyorum. Ama 1993 yılından beri grubun yeniden biraraya gelmesi özlemiyle yanıp tutuşanlara, grubun sadık fanlarına güzel bir haberimiz var. 5agge adlı bir DJ'imiz Chinese Democracy albümünden Axl Rose vokalleriyle, Slash ve Velvet Revolver'ın işlerindeki altyapıyı birleştirmiş; ortaya da epey güzel bir kombinasyon çıkarmış.

GNR Revisited adı verilen EP'de sırasıyla "A New Beginning", "If The World", "The Nightmareline Blues", "Messages From Madagascar" adında 4 parça yer alıyor. Axl Rose'un vokalleri "Prostitute", "Chinese Democracy", "If the World", "There Was a Time", "Scraped" ve "Madagascar"adındaki GNR parçalardan derlenmiş. Orkestrasyon ise Slash'in "Beautiful Dangerous" ve Velvet Revolver'ın "Slither", "Messages" parçalarından oluşuyor.

EP'nin DJ'imiz 5agge tarafından oldukça iyi kotarılmış. Axl'in vokaliyle, Slash'in gitarları arasındaki uyum yıllar geçse de, suni yolla da olsa hala yerli yerinde. Şarkıları dinlemek için buraya alalım.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa