14 Ağustos 2010 Cumartesi

Sex Pistols Gibi Kokmak?

"İçinizdeki asiyi besleyin"



"Bu parfümü sürmek için geleneksel olana kafa tutmalı, uyumsuz olmalı ve güzel koku standartlarını görmezden gelmelisiniz."

Yukarıdaki cümleler Sex Pistols'un Eylül ayında Etat Libre D’Orange adlı parfüm firması tarafından çıkarılacak olan resmi parfümünün tanıtım afişlerinden alıntılar. İçimden "21.yüzyıl nelere kadirsin? Artık bir anarşist gibi de kokabileceğiz. Gerçekten çok heyecan verici!" diye haykırmak geliyor.

Bu kadar geyiği bir kenara koyup biraz ciddi meselelere girelim. Madonna, Jennifer Lopez, Paris Hilton gibi isimlerin kendi adlarına parfüm çıkardıklarını duymuştuk da harbiden Sex Pistols'un adına parfüm çıkarmanın bir mantığı var mı? Kim bu iğrenç herifler gibi kokmak ister ki? Yanlış anlamayın, burda 'iğrenç' kelimesini Sex Pistols'u sevmediğim, Sex Pistols'a karşı herhangi bir antipati beslemem sebebiyle kullanmıyorum. Bilakis SP'nin iğrençliği olumlu bir şeydir. Onlar bir bakıma Demir Leydi'ye uzanan yolda, bir kuşağın içine düştüğü boşluğun, karamsarlığın aynasıdırlar ya da öyle mi zannediyordum?
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa