23 Ağustos 2010 Pazartesi

Kanye West İle Hayırlı Cumalar



Her hafta bir parça formatının yeni örneği.


Art arda gelen haberlerle kendisini gündeme taşımayı başaran Kanye West, son hamlesiyle bize bildik bir şarkıyı yeniden mırıldanıyor.

The Cure ile en popülerini yaşadığımız albümlerin parçalarının single olarak yayınlanması uygulamasının bir benzerini de Kanye West, her cuma twitter hesabından yeni bir şarkı paylaşarak gerçekleştirecek. Sanatçıların internet dünyasının hızında kaybolmak yerine bunu lehlerine çevirmek için izledikleri bu yöntem haklarında çıkan haber sayısını artırsa da dinleyici cephesinden ne kadar ilgi ve beğeni topluyor burası meçhul.

Kanye West her ne kadar oyuna artık tamamen farklı baktıklarını ve bunun tamamen hayranları için olduğunu söylese de, uygulamanın Noel'e kadar sürecek olması bize olan biteni bu sözlerden daha iyi anlatıyor.

Şarkıcının kendisinin ve belki arada da Jay-Z'nin yeni parçalarını cuma günleri paylaşacağı tweetlerine buradan ulaşabilirsiniz. "Biz de yeni internet nesli kadar samimiyiz  ve o yenilikçi ruhu taşıyoruz" söylemlerinden sıkılmadıysanız bunları retweet de edebilirsiniz.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa