4 Ekim 2010 Pazartesi

Animal Collective'in Ayakkabısı Da Var


Bunu istiyordunuz.

Yıl biterken mainstream'a yakın bir çok derginin bile listelerinde üst sıralarda yer edinmeyi başararak müzik sektöründeki değişimlerle ilgili tartışmaları başka bir noktaya taşıyan Animal Collective, artık kendi ayakkabılarına da sahip olarak tanıdık gelen bir yolda yolculuğuna devam ediyor.

Çoğumuzun aklına Converse gelse de, Animal Collective'in işbirliği yaptığı firma kendilerine daha yakın görülebilecek düşük çaplı bir firma olan Keep. Aslında daha önce Zazzle firması ile albümlerinin kapağının deseninde bir ayakkabıya sahip oln grup bu sefer daha farklı bir şekilde karşımıza çıkıyor. Kendine ait bir "community"e sahip olduğunu da söyleyebileceğimiz firma, grup üyelerinin tasarladığı ayakkabıları müşterilerine sunuyor. Her ön siparişle birlikte daha önce yayınlanmamış bir kaydın da gönderileceği ayakkabılardan elde edilecek gelir ise Socorro Koruma Fon'una aktarılacak.

Kendine has bir estetik yaratmayı başaran grubun ve her biri yaratıcılıklarını bir çok alanda göstermeye çalışan üyelerinin karşımıza böyle bir haberle çıkması sürpriz değil. Yol tanıdık gelse de Animal Collective'in özgün yolculuğunun nereye varacağı hala merak uyandırmaya devam ediyor.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa