20 Ekim 2010 Çarşamba

Isınıyoruz: The Social Network

Hazırlanalım


 Çağı yakalayabilen ve 'an'ı anlatan işlere hayranlık duymakla kalmıyor, samimiyeti bir adım öteye taşıyıp saygı duyuyoruz.

Bu bağlamda Facebook, Mark Zuckerberg, David Fincher, Trent Reznor ve benzeri kelimeler paralelinde The Social Network'ten epey ümitliyiz.

Soundtrack geçenlerde ulaşılabilir oldu.

Dinleyebildiğimiz kadarıyla soundtrack 'standart' Reznor mertebesinde. Eşlik edeceği sahneleri merak ettirmesi de cabası.

Fırtınadan önceki sessizliği bile alışılmıştan daha heyecanlı bir şekilde tecrübe ederken, filme dair eldeki tüm materyali toplayalım istedik. Keza Rolling Stone film gurmesi Peter Travers, filmi çoktan Zeitgeistla eşledi. 

Duyduğunuz, Creep'in koral yorumu. Paniklemeyin.



Filmin içeriğiyle ilgili en kıvrak gönderme... Alışık olduğumuz sosyalleşme, online.



Geri kalanı için, muhtemel en yakalayıcı ve agresif isim seçimiyle, filmin resmi websitesi.
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

bsidesaredelicious on 21/10/10 3:16 ÖS dedi ki...

hehe izledim. ara ara amerikan kolej filmi kafalarina girse de, kesinlikle etkiliyeci. ancak bu hikayeden mi kaynaklaniyor yoksa fincher'in isi mi bilemedim. sanirim ilki

İpek Burcu Şaşmaz on 21/10/10 7:59 ÖS dedi ki...

creep bu konsept için en uygun şarkı sanırım. bir de o kadar da başarılı olmayan bir koro tarafından söylenmesi de pek manidar.

film yarın gösterime giriyor, mutlaka gitmeli. ömür gedik bile çok etkilenmiş filmden. "peki sanal dostluklar ve iletişim yalnızlığa çare oluyor mu? Bu sorunun cevabı filmin son karesinde tokat gibi çarpıyor insanın yüzüne." diyor. işte bu kadar çarpıcı olacak.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa