27 Ekim 2011 Perşembe

Esas Oğlan: James Franco


Eksik değil fazla...


Fakir Ama Gururlu: James Franco obsesyonu 1999'da yayınlanan Freaks and Geeks dizisiyle yavaştan semptomlarını göstermeye başlamıştı. Keza dizideki serseri hallerinin, muzır bakışlarının ve pek çoğumuzu gafil avlayan gülümsemesinin meftunun olmamak elde değildi. Mevzu bu minvalde şekillenince kendisini yakın takibe almak pek tabii şart oldu.

Biz Sevişiyoruz: Sene 2001'e takabül ettiğinde ise bütün gözler James Franco'nun üzerindeydi. Zira James Dean'i canlandırdığı filmin hakkını öylesine verdi ki "21. yüzyılın James Dean'i Franco'dur." yakıştırmaları aldı başını gitti. Akabinde Spider-Man 2, Tristan+Isolde, Pineapple Express, Milk ve Howl gibi kallavi yapımlarda yer aldı. Her türlü rolün üstesinden kalkabileceğini resmen haykırdı. Hepimizin bildiği esas patlamayı ve kitlelerle kucaklaşmayı 2010'da vizyona girmiş 127 Hours ile gerçekleştirdi. Derin iç çekişlerin müsebbibi olan bu adam, ödül törenlerinde ismi en çok zikredilen şahsiyet artık.

Bitmesin Bu Rüya: Yetenek kumkuması diye tabir edilenin en net örneği olan James Franco sergiler açmaya, dub step yapmaya, NYU’s Tisch School of the Arts'ta dersler vermeye tam gaz devam ediyor. Ekranlarda görmeye doyamadığımız bu isim önümüzdeki sene de türlü yapımlarla gümbür gümbür gelecek. Biz de yine James Franco hakkında methiyeler düzeceğiz. Başrolünü ekseriyetle kaptığı rüyalarımızsa, anlaşılan hiç bitmeyecek.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa