20 Ekim 2011 Perşembe

Dev Kedi: Rihanna


Sen vahşi bir kedisin...


Tatlı... Munis... : Barbados'un bağrından kopup gelen Rihanna, küçük yaşta keşfedilenler ekolünden. Henüz ilkokuldayken katıldığı bir müzik yarışmasında 1. olan kızımızın cevvalliği Jay-Z'nin gözünden elbette kaçmamıştı.

Kedi Canını Senin : Sene 2007'ye tekabül ettiğinde ise Rihanna'nın güzelliği kadar şarkıları da dillere pelesenk oldu. Jay-Z destekli "Umbrella" haftalarca zirvede kaldı. Akabinde "Rihanna saçı" tabiri ortalığı kasıp kavurdu ve 19 yaşındaki kızımızı moda ikonluğuna taşıdı. Büyük çıkışı gerçekleştiren Rihanna'yı işte bu vakitten sonra kimseler tutamadı ve ardı ardına hit şarkılar patlattı, ana akımın hatrı sayılır isimleriyle bol miktar düet yaptı. Don't Stop the Music, Disturbia, Run This Town, Rude Boy, S&M gibi Rihanna'nın piyasaya sürdüğü bütün şarkılar ses getirdi ve gırla gitti.

Bu Konuda Seni İkna Edeceğim : Şarkıcı, kültür elçisi, söz yazarı, moda ikonu, video yönetmeni gibi türlü sıfatlara namzet olan Rihanna, anlaşılan Chris Martin'i de ikna etmiş. Zira Coldplay'in yeni albümünde kendisine rastlayacağız. Velhasıl; gencecik yaşına pek çok başarı sığdıran Rihanna böyle giderse ilerleyen zamanlarda da dillerden düşmeyecek.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa