24 Ağustos 2009 Pazartesi

Bono ve The Edge İmzalı Spider-Man Müzikali


Çizgi romandan beyaz perdeye, beyaz perdeden sahneye: Örümcek Adam'ın popüler kültür dominasyonu sonlanmayacak gibi gözüküyor.

U2'dan Bono ve The Edge'in kurguladığı, şarkılarını bestelediği ve beraber yöneteceği müzikalin sahneleneceği tarih henüz belli değil ama kimi detaylar gün yüzüne çıktı.

Bono, Spider-Man: Turn Off The Dark müzikalinde vokallerin ''Kimi zaman operaya, kimi zaman Rock'a değeceğini'' belirtiyor. İkili bu yüzden prodüksiyonlarını ''bir müzikalden ziyade bir operaya benzetmenin uygun olabileceğini'' ekliyor. Bono, ''daha utangaç ve ezik'' bir Peter Parker'la daha rahat ettiğini de eklemeden geçmiyor. Müzikalin ana karakterinin içine kapalı doğasını betimlerken Kurt Cobain benzetmesinden yararlanması da dikkat çeken bir başka nokta.

Müzikalde Mary Jane'i Evan Rachel Wood canlandıracak. Hatırlanacağı gibi Bono ve Evan Rachel Wood, Across the Universe projesinde de beraber çalışmıştı. Bono, Evan Rachel Wood'un yeni neslin en izlenesi aktrislerinden biri olduğunu belirtirken, ''bir kuş gibi'' şarkı söylediğini ve çok ''doğal tınladığını'' ekliyor. Biz de bu seçimin isabeti konusunda kendisiyle hem fikiriz.

Merakla bekliyoruz!


*İkilinin BBC ile yaptığı söyleşinin tamamı için: http://news.bbc.co.uk/newsbeat/hi/music/newsid_10000000/newsid_10001000/10001079.stm
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Cemil Günel on 30/8/09 1:21 ÖÖ dedi ki...

Filmde de keşke Evan Rachel Wood oynasaymış.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa