11 Ağustos 2009 Salı

Paul Banks'ten Solo Albüm




Sonunda oldu, Interpol'un solisti Paul Banks pek uzun zamandır kullandığı nick'iyle ilk solo albümünü çıkardı. Albümün adı Julian Plenti is... Skyscraper. Albümden çıkan ilk klibin sahibi Games for Days.

2000'lerin adı ön sıralarda yer alan gruplarından biri olan Interpol'un sırrı vokalin başarısı hiç kuşkusuz. Benim de şahsen sesinin rengine bayıldığım Paul Banks'in solo takılması, olacağı belli bir şeydi sanki. Yine de Banks'in Interpol tadından çok da uzaklaşmamış olduğunu belirtmek gerek. Hatta ha Interpol, ha Julian Plenti; ikisinde de aynı yorum var işte süper. Yine de bilgilendirmek gerekir ki Interpol dağılmamıştır. Aksine, yeni albümleri için çalışmalarını hızlandırmışlardır. Yeni albümleri 2010'un ilk aylarında çıkacak kısmetse.

Az aşağıda izleyeceğiz klipteki şuh bayan Metric'in solisti Emily Haines. Kliple şarkının birbirleriyle pek uyumlu oluşunu Haines'in klibe çok yakışmış olmasına bağlamak istiyorum. Oradan da şarkı hakkında yorum yapacağım ama bayağı zorlandım zinciri kurarken. Diyeceğim o ki Interpol'un son albümü Our Love to Admire'daki şarkılardan daha çok heyecanlandırdı beni bu şarkı. Dileğim, sizi de heyecanlandırsın.

Share This
Subscribe Here

1 yorum:

snw on 14/8/09 1:31 ÖS dedi ki...

Dinlediğim tam olarak bir Interpol şarkısı gibi de değil. Daha sakin, daha duru, daha 'pop' bir şarkı bu.

Paul Banks, solo takılmak için yeterince ünlü mü, burasının tartışılabileceğini düşünüyorum. Yine de şarkı da videonun kurgusu da benden geçer not aldı. Yine de kendisi bir Gwen Stefani durumu bekliyorsa, beklememeli.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa