17 Ağustos 2009 Pazartesi

Next Big Thing: A Fine Frenzy


Son günlerde sosyal medyanın tozunu atan bir oluşumumuz var. 


A Fine Frenzy, ''Ne Dinlesek?'' diye kıvrandığınız boğucu yaz günlerinde, serinletici ve sakin tabiatıyla size epey iyi gelebilir.

İyi görünümlü, yeni nesil estetik kaygılarına saygılı bir Alison Sudol etrafına kurulan A Fine Frenzy, mod-dostu, dokunaklı ve hassas bir tınıya sahip. Tabii ki tanıdık bir ses rengi, sakin vokaller, kırılgan bir yorum ve piyano eşliğinde.


Tutacak bir formülün tüm bileşenlerini A Fine Frenzy'de görmek mümkün. Bu yüzden hali hazırda Twitter'da bir milyon takipçiyi geçmelerine şaşırmamak gerekiyor.

Sonbahar yaklaştıkça, omzunuza binecek yükleri ve olası yorgunluğunuzu düşünerek darlanıyorsanız, A Fine Frenzy'yi deneyiniz.

MySpace: http://www.myspace.com/afinefrenzy

Share This
Subscribe Here

4 yorum:

İpek Burcu Şaşmaz on 17/8/09 11:04 ÖS dedi ki...

Bu yeni oluşum pek güzel geliyor. Rufus Wainwright, Joan as a Police Woman ayarında biri diyecektim ki gördüğüm kadarıyla zaten birlikte iş yapıyorlarmış. Rufus Wanwright ile turneye bile çıkmışlığı varmış bu sakinlik ve huzur veren güzel ses sahibinin.

snw on 18/8/09 1:24 ÖÖ dedi ki...

Rufus Wainwright da iyi herif.
Bunlar da iyi.
İyidir:)

Yiğit Arda Türkoğlu on 18/8/09 1:33 ÖÖ dedi ki...

Jose Gonzales lütfen.

Adsız dedi ki...

gayet hos bir kesif, bravo.
myspace teki sarkilarini da dinledim. illa ki birine benzetilecekse fiona apple ile lisa hannigan arasinda gidip geliyor derim :)

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa