7 Ağustos 2009 Cuma

Heath Ledger'dan Modest Mouse'a Yeni Klip

Heath Ledger'ı nasıl bilirdiniz? Çok iyi oyuncuydu, zamansız kaybettik. Hele ki Dark Knight'taki müthiş performansını da izledikten sonra böyle bir oyuncunun gidişi herkesi çok üzdü. Ölümünün üzerinden bir yıl geçti ama o, hala yeni işleriyle karşımıza çıkmaya devam ediyor.

Heath Ledger, kişiliğiyle, oynadığı role bürünüşüyle ve şaşırtıcı ölümüyle hepimize deli oldğunu kanıtlamıştı. Ama bu deliliği, kırk yıl düşünsem Modest Mouse'un kendine özgü, deli saçması haliyle bağdaştıramazdım muhtemelen. Uzun süredir ağızlarda dolaşıyordu Heath Ledger'ın Modest Mouse için bir klip çektiği haberi. Sonunda grup, No One's First, And You're Next isimli yeni EP'sinden King Rat'i yayınlandı. Tabii klibiyle birlikte. Klibin imzası gerçekten de Heath Ledger'a ait.


Modest Mouse'un solisti Isaac Brock ve Heath Ledger, ortak bir arkadaşları vasıtasıyla biraraya gelmişler bir gemide ve burada King Rat'a klip çekme fikri ortaya çıkmış. Klibin çekimleri, Ledger aniden ölünce yarım kalmış ama Ledger'ın da ortağı olduğu film ve müzik şirketi the Masses tarafından tamamlanmış. Klip, hikayesi itibariyle biraz klişe gelebilir ama Heath Ledger'ın elinden böyle bir işin çıktığını izlemek çok şaşırtıcı. Ayrıca, belirtmeden geçersem ayıp olur, şarkı çok iyi. Modest Mouse'tan eskiye oranla daha sert bir delilik bizleri bekliyor anlaşılan.


Modest Mouse - King Rat (Directed by Heath Ledger)

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa