5 Aralık 2009 Cumartesi

Animal Collective'den Film Geliyor!


Nevi şahsına fazlasıyla münhasır,experimental,noise kulvarlarında müzik icra eden yetenekli topluluk Animal Collective Kasım'da yayınlamış olduğu Fall Be Kind EP'siyle yetinmeyip üstüne deneysel bir film de icra etmiş.

ODDSAC adını taşıyan 2 yıldır yapım aşamasında olan film grubun müziklerini ve görsellerini içeriyor. Avery Tare verdiği bir demeçte yaptıkları işin sadece soundtrack ya da video'dan ibaret olmasını istemediklerini ve bu ikiliyi olabildiğince kombine etmeye çalıştıklarını belirtti.

Danny Perez tarafından yönetilen ODDSAC Sundance Film Festivali'nde 21-31 Ocak tarihleri arasında gösterime girecek. Animal Collective'e has tavrı ve tarzı bünyesinde taşıyan filmi merakla bekliyoruz.
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

Adsız dedi ki...

Resimden anladıklarım da vinci ve fatimanın eli tadında geç-hristiyan mistizmi barındıracak bir şeyler ortaya konulacağı. Animal Collective'den anladığım bununla alakası olmayan bir şey olacağı. Haberi okuduğumdan beri unutamıyorum.. Çok güzel bir film olabilir.

Sizgillerden

Aybike Afşar on 5/12/09 8:15 ÖS dedi ki...

sizgillerden adsız,verilen mesajları algılama konusundaki yeteneğini gizem yaratma hususunda ortaya koyamamışsın:) filmi izleyene kadar haberi unutamayacaksın.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa