16 Aralık 2009 Çarşamba

CD+DVD'li Özel Versiyon.


12 yıllık kariyer-76 milyon satılan albüm ve nerdeyse bütün dünyada Top 10 listesinde yer alan yüzlerce şarkı...Backstreet Boys yepyeni bir albümle geri döndü! This Is Us adlı albüm ülkemizde CD+DVD’li özel versiyonu ile piyasaya sunuluyor.
Pitbull’un Backstreet Boys’a eşlik ettiği Helpless ile birlikte tam 12 şarkının yer aldığı albümde ayrıca bir DVD'ye de sahip...
Londra’nın ünlü konser alanı 02 Arena’daki canlı performanslarla en sevilen Backstreet Boys şarkıları ve albümün hit single’ı Straight Through My Heart videosu da bu DVD’de.Nick Carter, Howie Dorough, Brian Littrell ve AJ McLean beraberliğinde eski üyeleriyle yola devam eden grup, tarzlarını günümüz popuna uyarlayarak R&B müziğin başarılı isimleri T-Pain, Max Martin, RedOne, Soulshock ve Karlin, Jim Jonsin ve Claude Kelly ile çalıştı. This Is Us, içinde Straight Through My Heart, Bigger, Bye-Bye Love gibi hit şarkılarla listelere iddiali bir giriş yapmaya hazırlanıyor.
Grup üyelerinden Carter ekliyor: “Bizler bu albümü hazırlarken çok eğlendik ve hayranlarımızında eğleneceğini biliyoruz. Daha önce çalışmadığımız bir çok sanatçı ve prodüktörle beraber yeni sound’lar keşfettik ve sonunda daha önce yaptıklarımızdan çok farklı ve inanılmaz bir albüm ortaya çıktı.”
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

troublegumm on 17/12/09 12:47 ÖÖ dedi ki...

backstreet's back alright !

Freyja on 19/12/09 2:36 ÖÖ dedi ki...

ne dinlerdim be hey gidi!

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa