21 Aralık 2009 Pazartesi

Radiohead Ocak'ta Yeniden Kayıtta


Radiohead Ocak'ta sıradaki albümlerini kaydetmek için stüdyoya dönmeye hazır.

Gitarist Ed O'Brien'a göre grup yeni albümleri için toplanmayı dört gözle beklemesine rağmen üzerinde çalıştıkları şey konusunda biraz çekingen. Şu sıralar oldukça heyecanlı olduklarını belirten gitarist, Ocak'ta yönlerini geçen yaz başladıkları çalışmaları bitirmek adına stüdyoya çevireceklerini söyledi.

Yazıya gitaristin kendi sözleriyle devam etmek gerekirse:
"Yaptığımız şey konusunda gerçekten çok heyecanlıyım ama tabi ki daha fazla şey açıklayamam. Yine de hepimiz sürprizleri severiz değil mi? Bundan 10 yıl önce hepimiz Kid A diyarındaydık ve albümle ne kadar gurur duysak da bulunması eğlenceli bir yer değildi. Şu an kesinlikle farklı bir grubuz ve bu müziğimizin de daha farklı olduğu anlamına gelir. Zaten oyunun amacı da bu, sürekli ilerlemesini sağlamak."
Share This
Subscribe Here

1 yorum:

berhan on 21/12/09 10:26 ÖS dedi ki...

"the land of Kid A" çok iyiymiş. Hatta "the decade of Kid A" bile olabilir ki bence öyle bir gönderme de yapmak istemiş. Önümüzdeki on yıl Kid A diyarında geçmeyecek gözükse de Thom "ice age coming" den fazlasını söylemek isteyecektir bundan sonra. iklim zirvesi blogu tadındaki das onu gösteriyor.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa