29 Aralık 2009 Salı

Ayrılık Uzun Sürmedi


Geçtiğimiz yaz gerçekleştirdiği Wave Goodbye Tour ile sahnelere veda eden Nine Inch Nails hayranlarından çok da uzun süre ayrı kalamadı.
Grubun web sayfasında yayınlanan bir yazıda Trent Reznor 2010'da Nine Inch Nails olarak yeni bir albümle geleceklerini açıkladı.

Sanatçı bunun yanı sıra NIN'den çok farklı bir projede daha bulunacağını belirtirken, projeyle ilgili ayrıntı vermedi. Yine de bu projenin Gary Numan'la gerçekleştirilmesinin ihtimaller arasında olduğu söyleniyor.

Bunun üstüne "Neden?" diye sormuyoruz pek tabii.
Share This
Subscribe Here

7 yorum:

Arel Koray Nalbant on 29/12/09 11:19 ÖÖ dedi ki...

http://vayanasinisayinseyirciler.blogspot.com/2009/12/reznor44ten-cok-temiz-gitarlar-sok.html

buna ne demeli yahu?

koray

Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
Adsız dedi ki...
Bu yorum bir blog yöneticisi tarafından silindi.
snw on 29/12/09 9:18 ÖS dedi ki...

Tabii, kayıtlar/stüdyo işleri vesair sürecek zaten ama canlı performanslarını izleyemeyeceğiz bir daha; en azından söylenen bu.

Müteşekkirim, bekliyorum.

Büşra Mutlu on 30/12/09 9:55 ÖS dedi ki...

Niye yahu adamların niyeti NIN'e komple son vermek değil miydi? hani "hepimiz müzikal çalışmalara devam edicez tabii ama bi arada değil" tripleri filan ya da ben mi yanlış hatırlıyorum? eğer dediğim gibiyse konsere de çıkarlar bence tekrar "biz geri geldiiik" diye.

snw on 31/12/09 1:42 ÖÖ dedi ki...

Trent Reznor'un yaz başında yaptığı açıklamaya göre NIN artık canlı performans vermeyecekti ama kayıt yapmaya/üretmeye devam edecekti. Wave Goodbye turnesini de bu yüzden yaptı zaten, ''Durup baktığımda NIN sanırım misyonunu tamamladı, veda vakti geldi.'' kafalarıyla.

Ha, yarın bugün dediğin gibi canlı performanslara devam etmeleri beni kesinlikle şaşırtmaz ama kafalarda daha büyük projeler olduğundan da emin gibiyim. En son digg'de rastladığım bir röportajda, HBO ile bir TV şovu için anlaştığından bahsediyordu Reznor.

Büşra Mutlu on 31/12/09 3:49 ÖÖ dedi ki...

tekrar sahneye çıktıkları gün bütün yüzeyselliğimle "onu bunu geç good bye ayağına fena para götürdü adamlar" diycem. yapıcam bunu.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa