4 Ocak 2010 Pazartesi

Bono'dan Mp3severlere Savaş



U2'nun solisti Bono NewYork Times'a verdiği röportajında telifsiz olarak internetten mp3 ve film indirenlerin izlenmesi gerektiğini söylemiş. Bunun için de Çin'de bu konuda yapılan uygulamaları örnek göstermiş. Bu demeçten sonra da "Herhalde Türkiye'deki sansür ve Myspace'in kapatılmasına kadar giden çılgınlıkları bilseydi burayı da örnek verebilirdi" diye düşünmek de bize kalıyor.
Share This
Subscribe Here

5 yorum:

Fitah Tencur on 5/1/10 1:12 ÖÖ dedi ki...

Karga dostum eminim yorumuna katılacak pek kişi burayı takip ediyor ancak, sen iyi niyetle sansürlemiş olsan bile "küfür küfürdür" felsefesinden yola çıkarak yorumunu silmek durumundayım. Yarın öbürgün Bono burayı google translate ile okurken dava açarsa düşeceğimiz durumu göz önünde bulundurmanı dilerim. Kendine iyi bak. Not: Bono google translate kullanıyorsa cidden komik olur..

fatih on 5/1/10 3:07 ÖÖ dedi ki...

Peki

Sevgili Bono :) Bu isteğin zengin batılı ve avrupalı ülkelerde olsun. Steve ayda 2000 bin dolar harcarken bir Faruk 5 yılda harcıyor o parayı. Paran yoksa müzik dinleme bu mudur ? Sevgili Bono, insan hakları ihlalleri var diye ülkemize gelmiyor oluşun ama gidip İsrail'de Amerika'da konser vermen senin ne kadar tatlı bir insan olduğunu gösteriyor :) Bedenine sinek konan afrikalı çocukları kucağına alıp sırıtarak poz vermek kolay. Bir ara filistine'de bekliyorlar seni sevgili Bono.

troublegumm on 5/1/10 3:30 ÖÖ dedi ki...

karga zaten Bono adam olsaydı yarayı hafifletmek gibi pornografik bir yöntem yerine yarayı açanlarla derdi olurdu :)

ki kendisinin mp3 severlerle sembolik olarak bir savaşa girmiş olması da heralde müziğe ciddi anlamda değer veren insanların en az yarısını karşısına almış olduğu anlamını içerir.

maris on 5/1/10 8:26 ÖS dedi ki...

ben bu haberle ilgili olarak herkesi "kriz bono'yu da vurdu" haberine yönlendirmek istiyorum. =)

Tumerg on 10/1/10 8:51 ÖS dedi ki...

Beni bizzat Bono izlicekse sorun yok.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa