16 Ocak 2010 Cumartesi

Kelis'ten Peta'ya: Kürk Var Kürk Var




Kelis'ten PETA'nın talebine red geldi.

PETA tarafından kendisine ulaştırılan mektuba şarkıcı Kelis Myspace adresindeki blog aracılığıyla yanıt verdi. Kelis kürk giymesinin Amerika'daki kadın hakları problemi ile kıyaslandığında çok daha önemsiz bir konu olduğunu önceliğin bu alana verilmesi gerektiğini söyledi. Şarkıcı mektubun devamında hangi şekilde olursa olsun öldürmenin insani bir boyutu olamayacağını ve giydiği kürklerin nesli tehlikede canlılardan yapılmadığı için suçlanamayacağını ekledi.

Vizon ve Çinçila (Güney Amerika tavşanı) kürkünden yapıldığı müddetçe bunları giymesinin bir problem olmayacağını çünkü kemirgen oldukları için zaten öldürülmelerini talep edeceğini söyleyen sanatçı mektubun sonunda kendisine "vaaz" vermek isteyenlerden değerli vaktini salgın hastalık yayan şempanzeleri kurtarmaktan daha önemli şeyler için almalarını istedi.

Kelis'in Amerika'da kadın hakları için yaptığı Dünya çapında ses getiren çalışmalarından(!) ötürü tebrik ediyoruz. İlkokul düzeyindeki "böcekler ölsün, memeliler iyi ama" ayrımını yapabilecek kadar naif(!) düşünceleri taşıyan birisi için kadın hakları konusunda cidden büyük bir atılım yapmıştı Kelis.
Share This
Subscribe Here

2 yorum:

snw on 17/1/10 8:41 ÖÖ dedi ki...

Bu sosyal sorumluluklar ve duyarlılıklar harika ama biz kendisini halen ''My Milkshake'' civarlarıyla hatırlıyoruz.

maris on 17/1/10 11:39 ÖS dedi ki...

kendisine bir çok söz saymak isterdim, ama sadece umarım canlıyken öldürülerek kürk yapılmaya çalışılan hayvanların ruhu kovalar kendisini demek istiyorum sansürlenmesin diye sadece.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa