27 Ocak 2010 Çarşamba

Haiti'ye Radiohead Desteği


Bir başka büyük destek de Radiohead'den geldi Haiti için. Radiohead, 24 Ocak'ta düzenlemiş olduğu konser sonucunda Haiti'ye yaklaşık 550.000$ lık destekte bulundu. Düşünün bir de Beatles'ın, Nirvana'nın şu an var olup konser yaptığını..
Share This
Subscribe Here

3 yorum:

Bellamy. on 27/1/10 11:53 ÖS dedi ki...

Türkiye Cumhuriyeti'nin 1 milyon euro bağışladığını düşünürsek gayet büyük bir para başlı başına.

fatih on 28/1/10 2:03 ÖÖ dedi ki...

Burası Türkiye Cumhuriyeti, İsviçre değil. Kişi başına düşen gelir ne kadar, milli gelir ne kadar ? İşçisine istediği ücreti veremiyor hükümet. Yıllarca ırzına geçilmiş, sömürülmüş bir ülkeye batılı cici bebelerden sadaka. ''Haiti İsa'nın çilesini çekiyor, Fransız sömürgecileri - misyonerleri- kovmasının bedelini ödüyor'' demişti Amerikalı bir din lavuğu. Şimdi yok George Clooney Haiti için pilav yapıyor, yok Radiohead cacık yapıyor, yok Muse çikolatalı pasta yapıyor. Bıktım bu anglo sakson mesihlerden.

Arel Koray Nalbant on 30/1/10 2:23 ÖÖ dedi ki...

anglosakson mesihler eleştirisine radiohead, george clooney, muse'dan ziyade amerikalı din lavuğunun ve o lavuğu türkiye'deki bir insancığın duymasına sebep olan devletlerin hedef olması gerektiğini düşünüyorum.

yardım üzerinden prim yapmak, yardımın önemini kaybetmesine mi sebep olur? bu prim hoşuna giden başka başka şirketler, gruplar, vs. de prim yapabilme umuduyla haiti'ye yardım yapsa, fena mı olur?

koray

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa