7 Ocak 2010 Perşembe

Genç, Dinamik, Cekici ve Tehlikeli


Geride bıraktıkları 3 albüm ve 5 yıla yayılan bir turne döneminin ardından Kings Of Leon geçtiğimiz yıl ülkemizde de yayınlanan Only By The Night albümleri ile günümüzün en önemli rock gruplarından biri olarak anılıyor.

Sex on Fire, Use Somebody gibi şarkılarıyla listelerin zirvesinden inmeyen grup aralarında Grammy ve Brit ödüllerinin de olduğu birçok prestijli ödülün de sahibi oldu.Kings of Leon’un 2009 yazında Londra O2 Arena’da verdikleri konserin kayıtlarından oluşan DVD ve Blu-Ray formatındaki albümler piyasalara sunuldu.Kings Of Leon’un bugüne kadar yayınlanmış ilk DVD’si olma özelliği taşıyan bu kayıt, 2009 yılında 3 gece arka arkaya verdikleri konser serisinin 30 Haziran tarihli konserine ait görüntülerden oluşuyor.

Biletleri hayranları tarafından 1 saat içinde tüketilen ve 18.000 izleyicinin katılımıyla gerçekleşen bu konserin DVD’sinin yapımında Emer Patten, yönetiminde ise Nick Wickham görev almış. Grubun London Arena performansı kimi eleştirmenler tarafından “genç, dinamik, çekici ve tehlikeli” olarak nitelendirilirken, tüm eleştirilerin ortak noktası; Kings Of Leon grubunun bu performansla zirveye ulaştığı yönünde.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa