26 Aralık 2010 Pazar

2010: Sh*t My Dad Says

"He is like Socrates but angrier and with worse hair"



Çalıştığı şirketin iflas etmesi üzerine beş parasız kalıp babasının yanına taşınan 28 yaşındaki Justin Halpern, 73 yaşındaki babasını dinledikçe onun söylediklerini Twitter'da yazmaya karar verdi.

Twitter'da başlayan bu macera gün geçtikçe büyüdü ve büyüdü. Sh*t My Dad Says artık iki milyona yakın takipçisi olan bir Twitter hesabı olmanın yanında, çok satanlar listesinde bir kitap ve her yeni bölümüyle daha fazla hayran kazanan bir dizi.





Neden değerli?: Hepimizin zaman zaman Twitter'da aklından geçirdiği bu işi ilk önce ve düzenli olarak yaptığı için. Her birimiz babasının ettiği lafları okuduğumuzda kendi babamızı hatırlıyoruz ve hem bunu bizden önce düşündüğü için Justin Halpern'a kızıyor, hem de bu kadar sıcak ve samimi olduğu için o ve babasını seviyoruz.


Neyi değiştirdi?: Babalarımızın söylediklerinin üzerimizdeki etkisini. Eskiden aman deyip geçtiğimiz o sonu gelmez cümlelerin, artık iyi bir iş modeli olabileceğini biliyoruz.


2011'de ne alemde?: Justin, kitabın başarısına ve dizinin de gittikçe sevilmeye başlamasına aldırmadan babasını dinlemeye ve onun dediklerini Twitter'dan bize aktarmaya devam ediyor. Kim bilir belki 2011'de ikinci kitap piyasa çıkar.
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa