9 Aralık 2010 Perşembe

Oradaydık: These New Puritans


Biraz daha tecrübe...



        Yaz aylarında MTV ve Dream Tv'de bol bol izlediğimiz Attack Music isimli parçanın sahipleri, İngiliz grup These New Puritans  ülkemize gelmişler. Avaz Avaz acaba bunların canlısı nasıldır, düşüncesiyle yola düştü. 

Taksim meydanında buluştuktan sonra İKSV Salon'a doğru yürümeye başladık. İstiklal caddesinden tünele doğru ilerlerken, gözlerimiz de acaba  ''Afişleri nasıldı?'' diyerek sağdaki ve soldaki afiş gruplarına gidiyordu. O da nesi: Afişlerde The New Puritans yazıyordu! Bu hatanın nasıl oluştuğunu düşünerek, mekana geldik.


Ve konser grubun solisti Jack Barnett'in sahnede görünmesiyle başladı. We Want War grubun başlangıç şarkısıydı. Grubun bateristinin performansı gerçekten izlemeye değerdi fakat solistin sesi bazı yerlerde sorunluydu, özellikle gecenin beklenen şarksı Attack Music'te performansı düşüktü. Gecenin en eğlendirici şarkısı şüphesiz ki Elvis oldu. 

       Konserin en büyük hayal kırıklığı ise o kadar alkış ve çığlıklara rağmen, grubun bise çıkmamasıydı. Tekrar çıkacak umuduyla 15 dakika bekledikten sonra kalabalık dağılmaya başladı. Biz de gecenin en iyi performansını ortaya kolaya bateristin vurmaktan aşınmış bagetini çantamıza atıp mekandan ayrıldık. Konser hakkındaki düşüncelerimizin buluştuğu yerse, biraz daha tecrübenin These New Puritans'a iyi gelebileceği yönündeydi.
        Setlist:

We Want War
Three Thousand
Swords of Truth
Hologram
Orion
Drum Courts/Where Corals Lie
Elvis
Attack Music
Infinity Ytinifl
White Chords



Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa