13 Aralık 2010 Pazartesi

Oradaydık: Sophie Ellis-Bextor


Senede iki gün...




Bu sene, ilki Efes Pilsen One Love Festival olmak üzere, ikinci defa ülkemize gelen kaliteli popun güzel yüzü Sophie Ellis Bextor , dün gece Babylon'daydı. Sahnede güzeller güzeli Sophie olunca, mekanda, beklentiler doğrultusunda erkek ağırlıklı bir seyirci kitlesi vardı.

Konser, gece boyunca da iyi bir performans gösteren, orkestra tarafından çalınan intro ile başladı. Sıra Dial My Number şarkısına gelince, Sophie sahnede görüldü ve bizi büyüleyeceğinin sinyallerini, daha konserin ilk dakikalarından verdi. İlk şarkı bittiğinde ise karşımızda geveze bir Sophie vardı. Belli bir süre seyirciyle muhabbet ettikten sonra tekrar şarkılarına geri döndü. Ara ara yaptığı bu kısa muhabbetler sayesinde, seyirci ile iletişimi üst seviyedeydi ve bu bizi mutlu etti.

Konser sırasında çaldığı şarkılar tatmin ediciydi fakat içimdeki dans ateşini en üst seviyeye çıkarabilen şarkılardan olan If I Can't Dance parçasını söylememesi, içimde küçük de olsa bir burukluk yaşattı. Öte yandan, bu yılın en iyi albümlerinden birinin altına imzasını atan Arcade Fire grubunun Rebellion adlı parçasını seslendirmesi hoş bir sürpriz oldu. Bunun yanı sıra, en iyi arkadaşlarından biri olan Roisin Murphy'nin eski grubu Moloko'ya ait Sing it Back parçasından küçük bir kuple okuması hatırımızda kalanlardan biriydi.

Konserin bitiminde ise her birimizin yüzlerini teker teker hatırlayacağım diyerek, ritim tutarken birazcık(!) sert tekmelediği sahneyi dinlenmeye bıraktı. Biz ise bu güzel yıldızı bir sene içerisinde iki defa görmenin mutluluğuyla evlerimize ve yurtlarımıza geri döndük.

Share This
Subscribe Here

1 yorum:

Adsız dedi ki...

gerçekten harika bir hatun! nasıl böylesine iyi bir isim burada çok bilinmez anlamıyorum.

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa