18 Ekim 2012 Perşembe

Dev Kedi: Elizabeth Banks

Her role giden kadın ..


Munis... Tatlı..: Spider Man 2'de tipik gözlüklü sekreter imajlı Betty Brant'ı hatırlayan var mıdır? Biz Elizabeth Banks'i  2006 yılında Scrubs izleyip kahkahalara boğulurken fark ettik. Hayallere boğulan JD'nin yanlışlıkla hamile bıraktığı güzel doktor Kim Briggs olarak karşımıza çıkmıştı. Güzel sarışın kadın, küçük düşürücü komik rollerde oynamaz düşüncemizi yerle bir etti. Sacred Heart Hospital onunla güzelleşti.




Kedi Canını Senin : 2008'e geldiğimizde oldukça ürkütücü ismi ile bir anda dikkatleri toplayan 'Zack And Miri Make A Porno' bizlere ateşle barutun yan yana durmayacağını hatırlattı. Kendisi burada Miri rolüyle rahatlığını konuşturup Scrubs'la oluşturduğu seyircisinin beğenisi bir daha kazandı. Seth Rogen ile bizi önce bolca güldürüp ardından da sıkı bir romantik komedinin içine sürükleyen Banks, bizden biriydi.

 

Bu konuda seni ikna edeceğim : Ödül azmanı 30 Rock televizyon dünyasına girdiğinde Elizabeth Banks'in bir daha hayatımızdan çıkmayacağı kesinleşmiş oldu. 2 Emmy ödülünü evine götüren Banks, ardından da The Hunger Games performansı  ile ciddi de olabileceğini gösterdi. Hali hazırda The Hunger Games : Catching Fire çekim aşamasında. Banks devam filminin kadrosunda.


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa