11 Ekim 2012 Perşembe

Yeni Sezon Haberleri: Shameless

Gallagher ailesi ve yeni karakterler

Bağımlısı olduğumuz dizilerden Shameless üçüncü sezon çekimlerine devam ederken, biz meraklılar için de dizinin yeni sezon karakterleri açıklandı. Henüz içeriğin ne kadar değiştiği ya da sabit kaldığı hakkında yorum yapmaktan öteye gidemiyoruz. Ancak bu sezondaki konuk oyuncuların karakterleri hem fikir üretmemizde hem de merakın kat be kat artmasında adeta mihenk taşı.


*Tv Guide'ın haberine göre Emmy ödüllü oyuncu Bradley Whitford, Abraham karakteriyle Shameless'da ki yerini alacak. Entellektüel ve eşcinsel olmasının yanı sıra siyasetle de yakından ilgilenen Abraham'ı sezonda yalnız iki bölümde görebileceğiz.

*Bir diğer konuk oyuncu ise Eric Edelstein. Bobby Mallison karakteriyle izleyeceğimiz ünlü oyuncu, düzgün görünümüyle dikkat çeken ancak iş yerinde çalışan kadınlara sarkıntılığıyla da adından söz ettiren market yöneticisi olarak karşımıza çıkıyor olacak.

*Sıradaki konuk oyuncu Jake MacDorman, Fiona'nın çalıştığı şirkette ''patron Mike'' rolüyle dizide yer alan isimlerden.

*Yeni sezona devam eden isimlerden biri de Maile Flanagan. Fiona (Emmy Rossum)'nın şirketten arkadaşı olan Connie karakterine hayat veren oyuncu, yeni sezonda Shameless ekibinden olacak.

*Yani; bu sezon Fiona yeni bir yerde çalışmaya başlayacak. Baş role oldukça yakın Fiona karakteri ve şirkette yaşanacaklar bu sezonun esas konusu gibi görünüyor.

*Unutmadan, yeni sezon 13 Ocak Pazar günü ilk bölümüyle El Gran Canon ile açılışı yapacak.

Bizden şimdilik bu kadar. Buyurun, yeni sezonda bizleri nelerin beklediğini bir de Fiona (Emmy Rossum)'dan dinleyin:


Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa