9 Ekim 2012 Salı

Yeni Video: Coldplay - Hurts Like Heaven

Çizgi romanı da yanında

Coldplay geçtiğimiz gün Hurts Like Heaven'ın videosunu yayınladı. Mylo Xyloto'nun her biri birbirinden afilli videolarının altıncısında, bu kez bir çizgi romanın sayfalarında geziniyoruz.

Klip süresince, Silencia'yı sessizliğe ve siyaha mahkum etmeye kararlı Major Minus'a kafa tutan bir grup insanı (muhtemelen insan değiller) takip ediyoruz. İsyanları oldukça heyecan verici olsa da, yeterince uzun süre dayanamıyorlar. Bu Silencia için bütün umudun sonra ermesi demek mi? Kim bilir?



Klip güzel ve fakat Hurts Like Heaven'ı özel kılan bu değil. Bundan 1.5 yıl kadar önce, Radiohead'in gazete dağıtışını hatırlarsınız. Coldplay, mevzuyu biraz daha ileriyo taşıyor ve 6 bölümlük bir çizgi roman serisi yayınlıyor. Şubat 2013'te yayınlacak dergiler için, Coldplay Official Store'dan önsipariş vermek mümkün.

Ortaya çıkacak ürünün neye benzeyeceğini merak etmek çok normal ama asıl aklımızı kurcalayan neden albümün altıncı single'ında hiç yoktan konsept yaratmaya giriştikleri sorusu. Muhtemelen sadece yapmak istediler ama acaba kaçırdığımız bir şeyler olabilir mi?

Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa