15 Ekim 2012 Pazartesi

Esas Oğlan: Armie Hammer


 Senin gülüşüne kurban 





Fakir Ama Gururlu: Aktör olmaya karar verip okulu bırakanlar kervanının son üyelerinden Hammer, önceden bankacı bir ailenin kendi halindeki yakışıklı çocuğuydu. Güzel yüzünü Gossip Girl, Veronica Mars, Desperate Housewives gibi büyük yapımlarda göstererek seyircinin kalbine, yönetmenlerin ise kadro listesine yüksek hızda giriş yaptı. Henüz üçüncü filmi olan Billy: The Early Years'da başrol alarak karşımıza çıkması daha sonra olacakların habercisiydi.

Biz Sevişiyoruz: Justin Timberlake'li The Social Network'te ona biraz gıcık olsak da kusursuz fiziğine tam oturan Harvard Kürek Takımı'nın yıldızları Winklevoss İkizleri rolü ile sayısız ödüle aday olan Hammer sadece görüntüden ibaret olmadığını kanıtladı. 2011 de Clint Eastwood imzalı J.Edgar'da Leonardo DiCaprio ve Naomi Watts ile sahne alarak Holywood basamaklarını üçer beşer çıkmaya başladı.

Bitmesin Bu Rüya: Gülüşünü seyre doyamadığımız pek naif Hammer, bu sefer karşımıza her filminde bambaşka birine dönüşen Johnny Depp ile geliyor. The Lone Ranger, başrolünü Depp ile paylaşacağı 2013 tarihli yeni filmi. Beyaz şapkalı,siyah maskeli kovboyumuz ta kendisi. Yine büyük bir isim, yine büyük bir yapım Armie Hammer'ın adını dilimizden düşürmeyeceğimizin garantisi.


 
Share This
Subscribe Here

0 yorum:

 
Avaz Avaz Dergisi

izliyorlardı

Avaz Avaz Copyright © 2011 BeMagazine Blogger Template is Designed by Blogger Template
In Collaboration with fifa